House of Cards er en tv-serie skabt af Beau Willimon, og den er baseret på romanen af Michael Dobbs. Serien følger livet af Frank Underwood, en hensynsløs politiker, der ikke vil stoppe ved noget for at erobre Washington og hævne sig på sine fjender.

Serien havde premiere på Netflix i 2013, og blev fornyet for sin sjette sæson i 2018. De første fire sæsoner har modtaget adskillige priser, herunder fem Emmy-priser og to Golden Globe-priser. House of Cards er blevet rost for dets skuespil, instruktion, film, forfatterskab, partitur og produktion.

Serien har også været en kommerciel succes for Netflix som et online tv-netværk.

Hvad er det mest sete afsnit af House of Cards?

House of Cards er en original Netflix-tv-serie. Det er en af de mest sete tv-serier i verden og er blevet nomineret til mere end 50 priser.

Det mest sete afsnit af House of Cards er sæson 5, afsnit 13 – Kapitel 53.

Hvad er hovedplottet i tv-serien House of Cards?

House of Cards er en tv-serie med politisk drama, der blev skabt af Beau Willimon. Det har Kevin Spacey i hovedrollen som Francis Underwood, en politiker, der, efter at være blevet forbigået til udnævnelse til udenrigsminister, iværksætter en omfattende plan for at få sig selv i en position med større magt.

Hvem er seriens producenter og instruktører?

House of Cards er en amerikansk tv-serie om politisk drama. Showet blev skabt af Beau Willimon og produceret af David Fincher, Kevin Spacey, Robin Wright, Joshua Donen, Dana Brunetti, Eric Roth og John Melfi.

Den første sæson af showet blev udgivet på Netflix den 1. februar 2013. Producenten og instruktøren af showet er henholdsvis Beau Willimon og David Fincher.

Hvad er karaktererne i House of Cards?

House of Cards er en original Netflix-tv-serie, der fortæller historien om Frank og Claire Underwood. Det foregår i Washington, DC

Showet er blevet rost for dets skildring af politik og magt, såvel som dets mørke tone, som er usædvanlig for en større netværksserie.

Showets hovedpersoner er Frank Underwood og hans kone Claire, som begge er portrætteret af henholdsvis Kevin Spacey og Robin Wright. De viser sig at være magthungrende, manipulerende, snedige og ofte villige til at krydse etiske grænser for at nå deres mål.

Hvilket år blev dette program vist for første gang?

House of Cards er en Netflix TV-serie, der blev vist første gang i 2013.

House of Cards er en Netflix TV-serie, der blev vist første gang i 2013. Serien har haft tre sæsoner og er planlagt til at have en fjerde i 2018.

Hvem spiller Frank Underwood i House of Cards?

Kevin Spacey er skuespilleren, der spiller Frank Underwood i House of Cards.

Hvad er indstillingen for House of Cards?

House of Cards er en original Netflix-serie. Det er en historie om Frank Underwood og hans kone, Claire. Showet fortæller historien om deres magtovertagelse og alle de manipulationer, de gør for at blive ved magten.

House of Cards ligger i Washington DC, USA.

Hvad er plottet i House of Cards?

House of Cards er en tv-serie, der blev sendt første gang i 2013. Den er produceret af Netflix og har Kevin Spacey og Robin Wright i hovedrollerne.

Serien følger Frank Underwood, en politiker, der vil gøre alt for at komme til tops. Han starter sin kampagne for Kongressen, når han bliver flertalspisken, og derefter bliver han præsident for USA.

Hvad er temaet for showet?

House of Cards er en amerikansk politisk drama-web-tv-serie skabt af Beau Willimon.

Showet portrætterer medlemmer af det fiktive amerikanske Repræsentanternes Hus, som er valgt til Repræsentanternes Hus for to år, og deres familier og medarbejdere i Washington DC, samt en række andre store politikere fra begge partier.

Seriens hovedperson er Frank Underwood (Kevin Spacey), en demokrat fra South Carolinas 5. kongresdistrikt og House Majority Whip, som efter at være blevet forbigået til udnævnelse til udenrigsminister, igangsætter en omfattende plan for at få sig selv i en position med større magt – nemlig at blive præsident for USA. Serien har også Robin Wright (Claire Underwood), Michael Kelly (Doug Stamper), Jayne Atkinson (Catherine Durant), Neve Campbell (Leann Harvey) og Joel Kinnaman (Tom Yates).

Hvor mange sæsoner er der i House of Cards?

House of Cards er en amerikansk politisk drama-web-tv-serie skabt af Beau Willimon. Det er en tilpasning af BBCs miniserie af samme navn og er produceret af Media Rights Capital, Donen/Fincher/Roth og Trigger Street Productions.

Den første sæson består af tretten afsnit og blev udgivet på Netflix den 1. februar 2013.

Anden sæson består af tretten afsnit og blev udgivet på Netflix den 14. februar 2014.

Den tredje sæson består af tretten afsnit og blev udgivet på Netflix den 27. februar 2015.

Den fjerde sæson består af tretten afsnit og blev udgivet på Netflix den 4. marts 2016.

Den femte sæson består af otte afsnit og blev udgivet på Netflix den 30. maj 2017.

Hvem spiller hovedrollen i House of Cards?

House of Cards er en amerikansk politisk drama-web-tv-serie skabt af Beau Willimon. Showet er en tilpasning af en roman af samme navn af Michael Dobbs, der fungerede som konsulent for produktionen.

Showet har Kevin Spacey som Francis Underwood, Robin Wright som Claire Underwood, Kate Mara som Zoe Barnes og Corey Stoll som Peter Russo.