The Sopranos er en tv-serie, der oprindeligt blev sendt i USA fra 1999 til 2007. Den blev skabt af David Chase, der også fungerede som seriens executive producer og instruktør i de første seks sæsoner. The Sopranos anses for at være en af de største tv-serier nogensinde.

Showet kredser om en New Jersey-baseret mafiafamilie ledet af Tony Soprano, som er portrætteret af James Gandolfini. Hovedpersonens kone Carmela og deres børn er også hovedpersoner i showet.

Tony Soprano beskæftiger sig med personlige og professionelle problemer i sit liv, mens han forsøger at balancere sin rolle som pøbelboss. Han er ofte plaget af panikanfald og følelser af depression, men han søger professionel hjælp fra Dr. Jennifer Melfi, som er en psykiater, som han begynder at se efter at have haft et panikanfald derhjemme.

Hvem er de andre karakterer i serien?

The Sopranos er en serie af amerikanske krimidramaer, der blev produceret af HBO. Showet byder på den fiktive karakter, Tony Soprano (spillet af James Gandolfini), som er hovedpersonen.

Tony Soprano er en New Jersey-baseret mafiaboss, der kæmper for at balancere sit familieliv og sin kriminelle organisation.

Han er også kendt for sit tætte forhold til Dr. Jennifer Melfi (Lorraine Bracco), såvel som hans paranoia og angstanfald, som opstår, når han føler sig stresset eller angst.

Serien har seks sæsoner med 86 episoder i alt og løb fra 1999 til 2007.

Hvilke skuespillere er med i TV-serien Sopranos?

The Sopranos er en amerikansk tv-serie om krimidrama skabt af David Chase. Historien kredser om Tony Soprano, en gangster fra New Jersey og lederen af et familiedrevet organiseret kriminalitetssyndikat.

James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco, Dominic Chianese, Michael Imperioli, Tony Sirico

Hvem er Tony Sopranos kone?

Tony Sopranos kone er Carmela Soprano.

Tony Sopranos kone er Carmela Soprano.

Hvad er nogle mindeværdige scener fra The Sopranos-serien?

Sopranos-serien er en af de mest ikoniske tv-serier nogensinde. Det er på nogle måder det typiske amerikanske tv-program. Sopranos-serien har en masse mindeværdige scener, der er blevet ikoniske den dag i dag. En af de mest mindeværdige scener i The Sopranos-serien er, når Tony og hans familie spiser aftensmad på Vesuvio restaurant, og de bliver angrebet af en gruppe afroamerikanere, som blev sendt af Johnny Sack.

En anden mindeværdig scene fra The Sopranos-serien er, da Tony og hans familie tager til Satriale's for at hente sin fars lig fra Pussy Malanga. De finder ud af, at Johnny Sack havde beordret hit på Tonys far, fordi han var informant for FBI.

Hvad er de forskellige sæsoner af TV-serien Sopranos?

The Sopranos er en amerikansk drama-tv-serie skabt af David Chase. Det kredser om den fiktive karakter, Tony Soprano (spillet af James Gandolfini), en New Jersey-baseret gangster, der kæmper for at balancere sit familieliv og karriere. Showet byder på Tonys familiemedlemmer, såvel som hans venner og fjender.

Tony Soprano er en fiktiv karakter i den amerikanske drama-tv-serie, The Sopranos. Han spilles af skuespilleren James Gandolfini.

Tony Soprano er en fiktiv karakter i den amerikanske drama-tv-serie, The Sopranos. Han spilles af skuespilleren James Gandolfini og har været med i showet siden det startede i 1999 indtil dets sidste afsnit i 2007.

Hvad er hovedpersonens navn?

The Sopranos er en krimi-dramaserie skabt af David Chase. Showet fokuserer på Tony Sopranos liv, en New Jersey-baseret gangster.

Tony Sopran

Hvad er dine tanker om The Sopranos tv-serie?

The Sopranos var en populær HBO tv-serie, der blev sendt i slutningen af 1990'erne. Det var et krimi-drama og en af de første tv-serier, der udforskede pøbelverdenen.

Jeg elskede The Sopranos, fordi den fangede livets kompleksitet, og hvordan det kan ses som både godt og dårligt. Jeg kunne også godt lide, hvordan de viste begge sider af pøbelverdenen, fra Tonys familieliv til hans arbejde med hans besætning.

The Sopranos er en af mine yndlings-tv-serier, fordi den har så mange lag – fra Tonys personlige liv til hans arbejde med sit hold, fra familieliv til pøbelverdenen.

Hvad er historien om TV-serien Sopranos?

The Sopranos er en tv-serie, der har kørt i over 20 år. Den handler om livet for en mafiaboss i New Jersey og hans familie. Serien blev skabt af David Chase, som også skabte showet Six Feet Under, og den har James Gandolfini, Edie Falco, Lorraine Bracco, Michael Imperioli og Tony Sirico i hovedrollerne.

The Sopranos er en af de mest indflydelsesrige tv-serier nogensinde, fordi den ændrede den måde, tv-shows laves på. Det var et af de første shows, der havde et serialiseret format, hvilket betyder, at hver episode bygger på, hvad der skete i tidligere episoder. Dette nye format muliggjorde mere karakterudvikling og bedre historiefortælling, fordi seerne tunede ind hver uge for at se, hvor deres yndlingskarakterer skulle hen.

Hvor lang er hver sæson af The Sopranos tv-serie?

The Sopranos er en amerikansk tv-serie med krimidrama.

Showet blev skabt af David Chase, som også skrev og instruerede hvert afsnit af serien. Den havde premiere på kabelnetværket HBO i 1999 og sluttede i 2007.

The Sopranos handler om en New Jersey-baseret italiensk-amerikansk gangster, Tony Soprano (spillet af James Gandolfini). Serien har seks sæsoner med i alt 86 afsnit.