The Paper House (La casa de papel) er en spansksproget tv-serie skabt af Álex Pina. Den er baseret på den colombianske roman La casa de papel skrevet af Andrés Caicedo.

Papirhuset (La casa de papel) fortæller historien om otte mennesker, der er en del af en kriminel organisation kaldet Los Profesionales, og som er tvunget til at røve en bank for at redde sig selv fra at blive dræbt.

De skal gøre dette uden våben, da de kun har deres intelligens, deres færdigheder og deres vid.

Serien er optaget i Colombia, Spanien og Mexico.

Papirhuset (La casa de papel) har vundet mange priser, herunder:

-Bedste tv-serie ved 2019 Golden Globes

-Bedste internationale tv-serie ved 2019 Golden Globe Awards

– Bedste forfatterskab til tv ved 2019 Writers Guild of America Awards

-Enestående internationalt program – fiktion

Hvor mange afsnit er der i tv-serien "Papirhuset

Papirhuset (La casa de papel) er en spansksproget tv-serie. Det blev skabt af Álex Pina, Javier Olivares og Pedro Almodovar.

Der er to sæsoner af denne tv-serie med hver 22 afsnit.

Har du set det?

Dette er en spansk tv-serie, der er blevet tilpasset fra en succesfuld roman. Det handler om, hvordan en gruppe mennesker, der alle er eksperter inden for deres områder, tager udfordringen op med at røve den mest uigennemtrængelige bank i Spanien.

Hvad er udgivelsesdatoen for sæson 1 og 2?

The Paper House er en spansksproget tv-serie, der blev udgivet på Netflix den 7. december 2018. Showet har to sæsoner med hver 10 afsnit. Sæson 1 havde premiere i september 2017 og sæson 2 havde premiere i december 2018.

Er det tilgængeligt at se på Netflix?

The Paper House (La casa de papel) er en spansksproget Netflix originalserie. Den er baseret på den colombianske roman af samme navn og fortæller historierne om otte mennesker, der er ansvarlige for at beskytte en stor mængde kontanter, der er gemt i et papirhus.

The Paper House kan ses på Netflix.

Hvem er de skuespillere, der medvirkede i La casa de papel?

La casa de papel er en spansk tv-serie, der blev udgivet i 2017. Den har mange kendte skuespillere, herunder Antonio de la Torre, Ivana Baquero og Álvaro Morte.

Papirhuset har været en stor succes i Spanien, og det er blevet eksporteret til mange lande. La casa de papel er et krimi med en international rollebesætning af skuespillere, der spiller forskellige roller i forestillingen.

Hvor mange afsnit var der i serien?

Den første sæson af programmet havde 8 afsnit.

Der var kun én sæson af The Paper House.

Hvilke netværk er tv-serien The Paper House på?

The Paper House er en spansk tv-serie, der oprindeligt blev sendt på Movistar+, Antena3 og Netflix i henholdsvis Spanien, Latinamerika og USA.

Hvem er instruktøren af tv-serien Papirhuset?

The Paper House er en tv-serie, der blev skabt af Álex Pina, og den er baseret på bogen fra den chilenske forfatter Nieves Palacios.

Instruktøren af tv-serien Papirhuset er Álex Pina. Han er også en af forfatterne og producererne.

Hvor mange afsnit er der i alt?

The Paper House er en spansksproget tv-serie. Den er bestilt af Netflix og er produceret af det spanske film- og tv-produktionsselskab, Atresmedia Cine. Papirhuset er baseret på El código de la honra (Æreskoden)-serien af romaner af Javier Ruiz Caldera.

Der er otte sæsoner i alt.

Hvad er hovedpersonerne?

Hovedpersonerne er:

Hvad er handlingen i La casa de papel?

Papirhuset er en spansk tv-serie, som er baseret på romanen af samme navn af Javier Ruescas. Det er en historie om en gruppe kriminelle, der røver Spaniens kongelige mønt.

Serien starter med en gruppe kriminelle, der røver Royal Mint og flygter til et ukendt sted. Politiet leder efter dem, og de skal holde sig skjult for at undgå at blive fanget. De begynder at bo i et hus lavet af papir, deraf navnet La casa de papel, som kan oversættes til Papirhuset.

La casa de papel handler om en gruppe kriminelle, der røver Den Kongelige Mønt og flygter til et ukendt sted, hvor de er nødt til at holde sig skjult for ikke at blive fanget af politiet. De begynder at bo i et hus lavet af papir, deraf navnet La casa de papel, som oversættes til Papirhuset.